Verhoomo Ulla Lehto

Taustaa ja tärkeitä asioita

Ensimmäinen ammattini on somistaja. Valmistuin markkinointi-instituutista 1980-luvun alussa. Koulutus sisälsi huomattavan määrän myynti- ja markkinointiopintoja, paljon piirtämistä ja tekstausta, messuosastojen pienoismalleja rakenneltiin, kampanjoita suunniteltiin jne. Tein somistajan työtä pari vuotta, jonka jälkeen seurasi pitkä ja tärkeä vaihe elämässä kolmen lapsen kotiäitinä.


Lisäansioita tarvittiin ja omien musiikkiopintojen kautta päädyin ohjaamaan muutaman tunnin viikossa lasten musiikkileikkikouluryhmiä. Myöhemmin siirryin aikuisten ryhmäliikuntatuntien ohjaajaksi. Elettiin aerobic-aikaa ja ohjaaja-tutkinto tuli suoritettua ohjauksen tueksi.


Seuraavaksi oli oman työuran aika. Kolmen vuoden täysipäiväisen opiskelun jälkeen valmistuin verhoilijaksi v.2003 perinteisen verhoilun koulutuslinjalta. Perustin yrityksen ja olen toiminut samassa osoitteessa siitä lähtien. Muutama vuosi sitten verstasta hiukan laajennettiin. Pieni se on edelleen, mutta toimiva! kodikas paikka.


Vanhan korjaaminen ja käsityö ovat asioita, joita kaiken tavarapaljouden keskellä arvostetaan. Pidän työtäni hyvin mielekkäänä ja palkitsevana. Kierrätys ja jätteen vähentäminen on jo yleisesti tiedostettu asia.


Yksi kaikkein tärkeimpiä asioita työssäni on se, että voin palvella Asiakkaitani yksilöllisesti.

esittely esittely